od ponad 25 lat pracujemy
na Państwa zaufanie

Pieczeń z polędwicą

Produkt z mięsa wieprzowego średnio rozdrobniony, parzony, pieczony z udziałem fileta z piersi indyka
icon__thermometercold+2◦C do +8◦Ctear-of-calendar_318-15218 dni
78% MIĘSO WIEPRZOWE, 12% FILET Z INDYKA
BEZ DODATKU LAKTOZY
bez dodatku laktozy Matejka

Galaretka drobiowa

33% mięsa drobiowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Galaretka z policzków wieprzowych

33% mięsa z policzków wieprzowych
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Podgardle wędzone

Wędzonka wieprzowa, parzona

icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Kaszanka biała

Wędlina podrobowa, parzona
15% mięsa wieprzowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Pasztet drobiowy

Wędlina podrobowa, pieczona
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Salceson premium

Wędlina podrobowa, parzona
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Pasztet pieczony

Wędlina podrobowa, pieczona
45% mięsa wieprzowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Pasztet z żurawiną

Wędlina podrobowa, pieczona
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Pasztet firmowy

Blok podrobowy, parzony

icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Pasztet wędzony

Wędlina podrobowa, parzona
25% mięsa wieprzowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C

Salceson extra

Wędlina podrobowa, parzona
65% ozory wieprzowe
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Salceson czosnkowy

Wędlina podrobowa, parzona
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Salceson

Wędlina podrobowa, parzona
60% mięsa wieprzowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

Kaszanka

Wędlina podrobowa, parzona
15% mięsa wieprzowego
icon__thermometercold+2◦C do +8 ◦C
tear-of-calendar_318-15218 dni

PRODUKTKATALOG
IM PDF-FORMAT