Produkt z mięsa z kurcząt średnio rozdrobniony, wędzony, parzony
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 110G MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Biała surowa polska
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa
+2◦C do +4◦C2 dni 91% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU SODU, FOSFORANÓW
Filet o smaku maślanym
Produkt wytworzony z połączonych kawałków mięsa z piersi kurcząt, parzony, z dodatkiem wody i białek mleka
+2◦C do +8◦C8 dni 80% FILET Z PIERSI KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Kiełbasa drobiowa krucha
Kiełbasa z mięsa kurcząt średnio rozdrobniona wędzona parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 107g mięsa kurcząt
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Udko faszerowane z kurczaka z pieczarkami
Wyrób garmażeryjny pieczony
+2◦C do +8◦C8 dni 75% MIĘSO Z UD KURCZAKA, FARSZ – 19% MIĘSO WOŁOWE, 3% MIĘSO WIEPRZOWE
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Parówki śląskie
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 90% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Galaretka drobiowa
Galaretka z mięsem z kurcząt
+2◦C do +8◦C8 dni 57% MIĘSO Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Galaretka z policzków wieprzowych
Produkt z ugotowanych policzków wieprzowych
+2◦C do +8◦C8 dni 57% MIĘSA Z POLICZKÓW WIEPRZOWYCH
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Serdelki
Kiełbasa wieprzowo drobiowa homogenizowana, wędzona parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 50% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 35% MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU
Pasztet drobiowy
Wyrób garmażeryjny z kurczakiem i wieprzowiną, pieczony (foremka nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA Z KURCZĄT, TKANKA ŁĄCZNA Z KURCZĄT, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU LAKTOZY I FOSFORANÓW
Kiełbaski z filetem
Kiełbasa z mięsa z kurcząt średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C 8 dni 100G PRODUKTU ZE 108G MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Udziec wędzony z indyka
Udziec z indyka wędzony, parzony z dodatkiem wody
+2◦C do +8◦C8 dni 91% MIĘSA INDYCZEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Salceson premium
Wędlina wieprzowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 87% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU
Skrzydełka z kurcząt wędzone
Skrzydełka z kurcząt wędzone, parzone
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 108G SKRZEDEŁEK Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Ćwiartka z kurcząt wędzona
Ćwiartka z kurcząt wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 100G MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Polędwica koperkowa
Polędwica z indyka parzona, z połączonych kawałków mięsa z dodatkiem wody (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 67% MIĘSA INDYCZEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY
Polędwica blok z indyka
Polędwica z indyka parzona, z połączonych kawałków mięsa z dodatkiem wody
+2◦C do +8◦C8 dni 67% MIĘSA INDYCZEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY
Polędwica w siatce z indyka
Polędwica z połączonych kawałków fileta z indyka, wędzona, parzona, z dodatkiem wody (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 83% MIĘSA INDYCZEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Polędwiczanka z warzywami
Produkt wieprzowo drobiowy homogenizowany, parzony z dodatkiem warzyw konserwowych (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8 ◦C8 dni 40% MIĘSO WIEPRZOWE,17% MIĘSO Z PIERSI KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Szynka drobiowa luksusowa
Filet z indyka, parzony, z dodatkiem wody (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 67% MIĘSA INDYCZEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY
Kurczak złocisty
Produkt wytworzony z połączonych kawałków mięsa kurcząt, parzony, z dodatkiem wody i białek mleka (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 67% FILET Z PIERSI KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Śląska drobiowa
Kiełbasa z mięsa z kurcząt z dodatkiem wieprzowiny, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 64% FILETA Z PIERSI KURCZAKA, 34% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.