Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 102G MIĘSA (87GMIĘSA WIEPRZOWEGO I 15G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbasa drobiowa krucha
Kiełbasa z mięsa kurcząt średnio rozdrobniona wędzona parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 107g mięsa kurcząt
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbasa wieprzowo cielęca
Kiełbasa wieprzowo cielęca, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 98g mięsa wieprzowego i 11g mięsa cielęcego
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbasa majstra
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 100g mięsa wieprzowego
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbasa chłopska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 56% mięsa wieprzowego i 35% mięsa wołowego
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Parówki ekstra z cielęciną
Kiełbasa wieprzowo cielęca, homogenizowana, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) 62% mięso wieprzowe i 10% mięso cielęce
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Podgardle wędzone
Podgardle wieprzowe, wędzone, parzone
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 100G PODGARDLA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Śląska podsuszana
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 109G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Serdelki
Kiełbasa wieprzowo drobiowa homogenizowana, wędzona parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 50% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 35% MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU
Jałowcowa
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 102G MIĘSA (87GMIĘSA WIEPRZOWEGO I 15G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbaski z filetem
Kiełbasa z mięsa z kurcząt średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C 8 dni 100G PRODUKTU ZE 108G MIĘSA Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Frankfurterki surowe
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, surowa, wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 103G MIĘSA (98g MIĘSA WIEPRZOWEGO I 5G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Pieprzowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa, wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 104G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Surowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, surowa
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 110G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Krotoszyńska
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C14 dni 100G PRODUKTU ZE 100G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY
Żywiecka
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 79% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 10% MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kminkowa
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 74% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTENU
Krakowska pieczona
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C14 dni 87% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Krakowska sucha
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C14 dni 100G PRODUKTU ZE 105G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Polska dojrzewająca pikantna
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 156G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Polska dojrzewająca
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 156G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Swojska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 75G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 25G MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Śląska drobiowa
Kiełbasa z mięsa z kurcząt z dodatkiem wieprzowiny, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 64% FILETA Z PIERSI KURCZAKA, 34% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Myśliwska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 107G MIĘSA (95G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 11G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kabanosy drobiowe
Kiełbasa drobiowo wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 108G MIĘSA (76G MIĘSA Z KURCZĄT I 32G MIĘSA WIEPRZOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Kabanosy
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 113G MIĘSA (108G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 5G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Szynkowa
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 74% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Szynka wieprzowa luksusowa
Szynka wieprzowa wytworzona z połączonych kawałków mięsa, parzona, z dodatkiem wody (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8 ◦C21 dni 70% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Mortadela
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, parzona
+2◦C do +8 ◦C21 dni 95% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Zwyczajna
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona z dodatkiem białek mleka
+2◦C do +8◦C8 dni 55% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 30% MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Litewska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona z dodatkiem białek mleka
+2◦C do +8◦C8 dni 44% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 35% MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 97% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Kiełbasa domowej roboty
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 100G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Chrzanowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Wiejska
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 100G MIĘSA
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Śląska
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Zamkowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Winerki
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 92% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Parówkowa
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona
+2◦C do +8 ◦C8 dni 89% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Biała średniorozdrobniona
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 91% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kiełbasa ze świniobicia
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, parzona
+2◦C do +8 ◦C8 dni 67% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY
Kiełbaski włoskie
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, parzona
+2◦C do +8 ◦C8 dni 90% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU
Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.