Kiełbasa wieprzowo cielęca, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 98g mięsa wieprzowego i 11g mięsa cielęcego
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Śląska podsuszana
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 109G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Jałowcowa
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 102G MIĘSA (87GMIĘSA WIEPRZOWEGO I 15G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Salami wiedeńskie
Kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +16◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 143G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Kresowa dojrzewająca
Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +16◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 154G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Żywiecka
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 79% MIĘSA WIEPRZOWEGO I 10% MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kminkowa
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 74% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTENU
Krakowska pieczona
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C14 dni 87% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Krakowska sucha
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C14 dni 100G PRODUKTU ZE 105G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Polska dojrzewająca pikantna
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 156G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Polska dojrzewająca
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 156G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Swojska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 75G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 25G MIĘSA WOŁOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Myśliwska
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 107G MIĘSA (95G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 11G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kabanosy drobiowe
Kiełbasa drobiowo wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 108G MIĘSA (76G MIĘSA Z KURCZĄT I 32G MIĘSA WIEPRZOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Kabanosy
Kiełbasa wieprzowo wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 113G MIĘSA (108G MIĘSA WIEPRZOWEGO I 5G MIĘSA WOŁOWEGO)
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.