Mięso wieprzowe marynowane
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni)
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Boczek pieczony na szaro
Boczek wieprzowy, parzony, pieczony
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni) Na 100g produktu zużyto 104g boczku wieprzowego
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Polędwiczki surowe wędzone
Polędwiczki wieprzowe, wędzone, surowe
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Metka cebulowa
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa (osłonka produktu nie jest jadalna)
+0◦C do+4◦C5 dni 99% MIĘSO WIEPRZOWE
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Szynka bawarska
Szynka wieprzowa, suszona, surowa, wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 114G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Boczek wędzony bez żeber
Boczek wieprzowy, wędzony, parzony
+2◦C do +8◦C8 dni 99% BOCZKU WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Boczek surowy wędzony
Boczek wieprzowy, wędzony, surowy
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 103G BOCZKU WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Boczek zawijany
Boczek wieprzowy, wędzony, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 95% BOCZKU WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Metka tatarska
Kiełbasa wołowa drobno rozdrobniona, surowa (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C6 dni 99% MIĘSO WOŁOWE
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Metka berlińska
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, wędzona, surowa (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 85% MIĘSO WIEPRZOWE, 9% MIĘSO WOŁOWE, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Metka
Kiełbasa wieprzowo wołowa homogenizowana rozdrobniona, surowa (osłonka produktu nie jest jadalna)
+0◦C do +4◦C8 dni TŁUSZCZ WIEPRZOWY, 26% MIĘSO WOŁOWE, 23% MIĘSO WIEPRZOWE
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Szynka surowa wędzona
Szynka wieprzowa, surowa, wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Pieprzowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa, wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 104G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Surowa
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, surowa
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 110G MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY I FOSFORANÓW
Polędwica wędzona surowa
Polędwica wieprzowa, wędzona, surowa
+2 ◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.