Tłuszcz wieprzowy topiony
+2◦C do +8◦C21 dni 100% TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Przysmak podrobowy
Wędlina wieprzowa podrobowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni SKÓRKI WIEPRZOWE, 15% MIĘSO Z GŁÓW WIEPRZOWE, NERKI WIEPRZOWE, PŁUCA WIEPRZOWE, WĄTROBA WIEPRZOWA, 10% SERCA WIEPRZOWE
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Smalec staropolski
Tłuszcz wieprzowy topiony z mięsem. Osłonka nie jest jadalna.
+2◦C do +8◦C30 dni TŁUSZCZ WIEPRZOWY, 40% MIĘSO WIEPRZOWE
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Salceson biały
Wędlina wieprzowa podrobowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 70% MIĘSO Z GŁÓW WIEPRZOWE, SERCA WIEPRZOWE, ROSÓŁ
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Karczek grill
Mięso wieprzowe marynowane
+2◦C do +8◦C8 dni (MAP 21dni)
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Pieczeń z polędwicą
Wyrób garmażeryjny z polędwicą z indyka, pieczony
+2◦C do +8◦C8 dni 67% MIĘSO WIEPRZOWE, 9% FILET Z INDYKA
BEZ DODATKU LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Słonina wędzona
Słonina wieprzowa wędzona
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 105G SŁONINY WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Galaretka drobiowa
Galaretka z mięsem z kurcząt
+2◦C do +8◦C8 dni 57% MIĘSO Z KURCZĄT
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Galaretka z policzków wieprzowych
Produkt z ugotowanych policzków wieprzowych
+2◦C do +8◦C8 dni 57% MIĘSA Z POLICZKÓW WIEPRZOWYCH
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Podgardle wędzone
Podgardle wieprzowe, wędzone, parzone
+2◦C do +8◦C8 dni 100G PRODUKTU ZE 100G PODGARDLA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO
Pasztet drobiowy
Wyrób garmażeryjny z kurczakiem i wieprzowiną, pieczony (foremka nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 98% MIĘSA Z KURCZĄT, TKANKA ŁĄCZNA Z KURCZĄT, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU LAKTOZY I FOSFORANÓW
Salceson premium
Wędlina wieprzowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 87% MIĘSA WIEPRZOWEGO
BEZ DODATKU GLUTENU
Pasztet z żurawiną
Wyrób garmażeryjny wieprzowy, pieczony, z dodatkiem białek mleka (foremka nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 53% MIĘSO WIEPRZOWE, WĄTROBA WIEPRZOWA, MIĘSO Z GŁÓW WIEPRZOWYCH, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Pasztet firmowy
Wyrób garmażeryjny wieprzowy, parzony
+2◦C do +8◦C8 dni 63% MIĘSO WIEPRZOWE, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU LAKTOZY I FOSFORANÓW
Pasztet wędzony
Wyrób garmażeryjny wieprzowy, parzony, z dodatkiem białek mleka
+2◦C do +8◦C8 dni 68% MIĘSO WIEPRZOWE, WĄTROBA WIEPRZOWA, TŁUSZCZ WIEPRZOWY
BEZ DODATKU GLUTENU, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Salceson extra
Wędlina wieprzowa podrobowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 64% OZORY WIEPRZOWE, MIĘSO Z GŁÓW WIEPRZOWE, SERCA WIEPRZOWE
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Salceson czarny
Wędlina wieprzowa podrobowa, parzona (osłonka produktu nie jest jadalna)
+2◦C do +8◦C8 dni 70% MIĘSO Z GŁÓW WIEPRZOWE, 20% SERCA WIEPRZOWE, ROSÓŁ
BEZ DODATKU GLUTENU, LAKTOZY, GLUTAMINIANU MONOSODOWEGO I FOSFORANÓW
Kaszanka biała i czarna
Wędlina wieprzowa podrobowa, parzona
+2◦C do +8◦C8 dni 26% KASZA JĘCZMIENNA, 15% MIĘSO WIEPRZOWE
BEZ DODATKU LAKTOZY I FOSFORANÓW
Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.